Herroepingsrecht

Retourneren

Wij van de Agrishop.nl proberen u retour zendingen zo spoedig en eenvoudig mogelijk te verwerken. Of het nu gaat om een retourzending voor het annuleren van de koop of een defect onze klanten service helpt u graag verder.

Retourzending bij annuleren van de bestelling:

Wanneer het door u bestelde product niet aan u verwachting voldoet, kunt u deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons retourneren. U kunt dit doen door het product in de originele verpakking aan onderstaand adres retour te sturen:

www.schrikdraadwinkel.nl
Burcht 9
7608JA  Almelo

Voeg bij de retourzending een kopie van de pakbon met uw gegevens.

Na ontvangst van uw retourzending krijgt u van ons een bevestiging email, met de aanvraag voor uw bankgegevens. Uw retourbetaling zal binnen 4 weken na ontvangst van de retourzending zijn verwerkt.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening, het volledige aankoopbedrag zal door ons retour worden betaald. Bij verder vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Telefonisch: 06-15 14 1990  ma-zo.: 9:00 -22:00 uur
E-Mail:info@schrikdraadwinkel.nl
 

Retourzending bij een defect:

U heeft een defect product ontvangen, neem dan contact met ons op voor de aanvraag van een retourlabel. U kunt deze aanvraag doen via onze klantenservice:

Telefonisch: 06-15 14 1990  ma-zo.: 9:00 -22:00 uur
E-Mail:info@schrikdraadwinkel.nl

U ontvangt dan van ons een retourlabel waarmee u kosteloos het pakket direct aan onze serviceafdeling retour kunt zenden. Voeg bij de retourzending een kopie van de pakbon met uw gegevens. Wanneer het product bij ons retour komt ontvangt u een bevestiging email, en wordt het product vervangen door een nieuw product.